Köpte ny gasspis med el ugn 54 cm bred

Forum: 

Skulle köpa ny spis. Besökte dom fina electrodomesticos med polerade golv och fina utställningar. På de flesta "fina" ställena var det ingen som en frågade om dom kunde hjälpa till utan det satt ofta en äldre herre bakom ett stort skrivbord och ägnade oss inte ens en blick. Om man besvärade dom genom att förklara vad vi var ute efter, nämligen en cirka 50 cm bred gasspis med termostatförsedd elugn.

Alla "fina" herrarna med sina tunga bakdelar svarade: "Det finns inte i Spanien". Jag hade dock varit inne på nätet och kollat och visste att det fanns.

I Montesinos hittade jag en liten affär fullspäckat med spisar, fälktar, telefoner, dammsugare, ja nästan allt. Två damer drev butiken. Båda damerna kom till min hjälp och jag berättade mitt ärende. Båda två började direkt söka bland sina leverantörer, och se, dom hittade Fagor, som tillverkade precis den spis vi önskade. Leveranstid cirka 3 veckor. Vi beställde spisen kostnad strax under 500 Euro. Behövde endast betala 20 Euro i förskott.

Spisen är nu installerad och fungerar perfekt. Jag har tipsat flera av mins vänner som också hittat dit och handlat både fläkt, dammsugare och tvättmaskin. Just nu har dom 10-15% på allt i butiken, och jag kan lova att det är fullspäckat med varor.

Vill du också hitta dit så kör förbi Carrefour mot Crevillente. 4:de rondellen efter Carrefour svänger du vänster mot Montesinos. När du kommmit nästan ignom Montesinos ser du en "Fanta" skylt på vänster sida. Ta av nästa gata till höger. Fortsätt rakt fram till du ser restaurangen "Perla Negra" Sväng vänster, sväng vänster nästa sen ser du en blå markis. Där finns affären.

Jag och flera av mina vänner har varit mycket nöjda. Väl värt ett besök

© Más Amigos, C/Capitán García Gea 17, 031 82 Torrevieja España - +34 966 70 00 84 - webmaster@masamigos.com